AMB CALOR O SENSE DEFENSEM ELS NOSTRES DRETS

Des de la Coordinadora Obrera Sindical vam denunciar el passat mes de juny a l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat davant d’inspecció de treball a causa dels més de 30 graus a l’Escola Bressol Municipal Fàbregas, i de la falta de cap mena de resposta per part dels tècnics de prevenció de l’ajuntament als escrits presentats prèviament.

Exigim a l’Ajuntament, governat pel PSC, mesures urgents de climatització per tal de garantir la salut i els drets tant dels infants de 0-3 anys, com dels i les treballadores de l’escola de cara el curs vinent. Ja que any rere any més i més infants pateixen cops de calor a l’escola i tant el consistori com els sindicats amb representació (CCOO, UGT i USOC) no atenent les exigències de les AFA i dels docents.

A més recordem que aquest any més de 70 infants s’han quedat sense plaça pública, el que suposa més d’un 20% de les peticions havent de recórrer si s’ho poden permetre a opcions privades.

Per tot això:

AMB CALOR O SENSE DEFENSA ELS TEUS DRETS!!

GRATUÏTAT I UNIVERSALITAT DEL 0-3 REAL I IMMEDIATA!!

Aquesta entrada ha esta publicada en Escoles Bressol, Escoles públiques, Noticies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari