RECLAMA LEGAL I LABORAL

1. Demanda de la PINDOC per a la Impugnació de Processos d’Estabilització a la UE mitjançant la Directiva «Whistleblowers» (Campanya 2022-2023) -> info

FAQS IMPUGNACIÓ

2. Reclamacions d’interins en frau de llei (Campanya PInDoC 2021-2022)

Els companys de la PINDOC, Plataforma d’Interins Docents de Catalunya estan coordinant les reclamacions i les denúncies de totes les persones interines que es troben en frau de llei per haver treballat més de tres anys ocupant una vacant.

En aquesta pàgina web trobareu la informació actualitzada i podreu fer les reclamacions i les demandes judicials.

RECLAMACIONS INTERINS EN FRAU DE LLEI

FAQ amb tots els dubtes sobre les reclamacions.

Imatge

3. Per quedar sense vacant en les provisionals

Davant dels casos flagrants d’abusos i la destrucció de la Borsa de Treball de l’ensenyament públic, prop del 90% de les vacants assignades aquest curs s’han saltat d’alguna manera o altra els criteris d’objectivitat i transparència que garanteix la Borsa de Treball. Hem elaborat dos models de reclamació. I estem cercant persones que vulguin fer la reclamació col·lectiva al Departament de Governació de la Generalitat de Catalunya.

El primer model –> RECURS D’ALÇADA COL.LECTIU. La Sectorial d’Educació de la COORDINADORA OBRERA SINDICAL (COS) amb les dades que ens faciliteu, posem un recurs d’alçada a DIRECCIÓ GENERAL DE LA FUNCIÓ PÚBLICA al Carrer de Rivadeneyra, 6 (Al costat de Plaça Catalunya) a Barcelona.

HEM DE POSAR-NOS EN CONTACTE A: educacio@sindicatcos.cat

El segon model –> RECURS D’ALÇADA INDIVIDUAL. Cada persona implicada formula un recurs d’alçada (és gratuït, en un mes de termini, el motiva la reconsideració del seu expedient i es fa arribar a l’òrgan superior de Departament d’Educació que pren decisions sobre les plantilles) Cal entrar-lo per registre a Departament d’Educació -> Carrer Via Augusta, 202-226, CP:08021, Barcelona.

SI NECESSITES AJUDA PER OMPLIR EL MODEL: educacio@sindicatcos.cat

4. Per assetjament laboral

El Departament de Governació i Relacions Institucionals de la Generalitat de Catalunya, va aprovar el 2014, el següent PROTOCOL  per evitar, prevenir i resoldre situacions d’assetjament psicològic i d’altres discriminacions a la feina.

Durant tot el procés i totes les actuacions el protocol preveu que puguis estar acompanyat, d’una persona de la teva confiança, d’un delegat sindical, d’un delegat de prevenció de riscos, o d’un familiar i/o amic. NO HO PASSEU SOLS.

En aquest acord s’especifiquen les tècniques i els INSTRUMENTS per la investigació d’una sol·licitud d’intervenció per assetjament psicològic laboral o altres discriminacions.

Podeu sol·licitar la INTERVENCIÓ per a la investigació presentant aquests formularis presencialment a:

DIRECCIÓ GENERAL DE LA FUNCIÓ PÚBLICA al Carrer de Rivadeneyra, 6 (Al costat de Plaça Catalunya) a Barcelona.

Formulari 1a: Sol·licitud d’estudi de la documentació annexa.

Formular 1b: Sol·licitud d’intervenció per assetjament o discriminació laboral

Formulari 1c: Document de consentiment per iniciar la investigació

Un percentatge elevat d’aquestes peticions d’intervenció i investigació provenen dels treballadors de l’ensenyament. Demana ajuda. No ets un cas aïllat. L’assetjament laboral per treure’t la plaça és un tema polític, no és individual.

Sectorial d’Educació – Coordinadora Obrera Sindical

educacio@sindicatcos.cat