Inverteix en educació: “Apadrina un associat”

       

L’Assemblea de professorat reclamant de la UB  neix amb el complet suport de COS- UB a l’abril de 2013 per defensar i millorar les condicions laborals i la propia definició del professorat associat com a figura contractual.

L’assemblea ha tingut com a principal objectiu per presentar de manera formal reclamacions col·lectives a la Universitat de Barcelona per tal de generar un espai de negociació que millori les condicions laborals en que es troben més de 1800 professors i professores associades de la UB. Els documents presentats posen en evidència els punts on es genera un frau contractual en relació al Conveni Col·lectiu i Lleis relacionades vigents i la situació real en que es troba el professorat associat de la UB.

Tota la informació sobre les RECLAMACIONS COL·LECTIVES la podreu trobar a COS-UB

“Aquesta setmana hem entrat al registre de la UB la tercera reclamació, amb la qual ja abracem gairebé un centenar de professores i professors associats de la UB i, molt excepcionalment, d’altres de laborals que en algun moment de la seva carrera han estat associats i que s’hi ha volgut solidaritzar amb la seva signatura.” Seguiu la notícia.

L’Assemblea de professorat reclamant ha engegat aquesta irònica campanya: APADRINA UN ASSOCIAT.

#apadrinaunassociat

#joportoxapa

Si apadrines un associat o una associada, li estàs oferint la possibilitat de tenir un futur, no només a ell, sinó a la seva família i a tota la comunitat universitària. L’apadrinament permet al professora o professora sortir de la pobresa (el seu sou mensual no arriba al salari mínim). A més, la teva contribució no es destina únicament a l’associat o associada apadrinada, sinó a millorar les seves condicions de treball i per tant la qualitat de l’ensenyament universitari. Les donacions es destinen a un fons comú amb el qual es financen projectes de desenvolupament i defensa de la universitat pública, que beneficien a tota la comunitat.

Com a padrí o padrina podràs veure en directe els avenços que reporta la teva aportació solidària i podràs seguir, mitjançant l’assistència a classe, l’evolució del professor o professora que apadrinis. Podràs veure com aconsegueix, finalment, arribar a fi de mes i com es dibuixa un gran somriure als seus llavis.

Podeu descarregar-vos tot el material de la campanya aquí.

Aquesta entrada ha esta publicada en Noticies, Universitat. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s